Facebook Timeline nu voor iedereen!


15 december, 2011 | Nieuws | Redactie

Via een omweg was de beta al een tijd te gebruiken maar nu is het voor iedereen beschikbaar: Facebook Timeline! De aankondiging hiervan was vandaag te lezen op de Facebook Blog.

Mark Zuckerberg tijdens de presentatie van Timeline

Naast de samenwerking met Spotify was de aankondiging van Timeline het grote nieuws van de laatste F8. Mark Zuckerberg beschreef Timeline als a new way to express yourself en een manier om je hele leven in een pagina te presenteren.

Timeline is in wezen een nieuw design van de oude profielpagina. In plaats van alleen je basisinformatie en interesses te tonen, geeft Timeline een compleet overzicht van je leven op Facebook. Via een tijdslijn kan je terug in de tijd om te kijken waar iemand op dat moment mee bezig was. Ook kan de gebruiker gedetailleerd aangeven welke dingen juist wel of juist niet in Timeline te zien zijn en life events toevoegen

Wil je ook Timeline installeren? Dat kan door op deze pagina op ‘Get Timeline’ te klikken. Hierna heb je zeven dagen om je Timeline nog aan te passen voor hij vanzelf live gaat. Je kan ook Timeline meteen activeren.
Hier vind je 10 creatieve Timelines ter inspiratie. Veel plezier met jullie eigen Timeline!